Вступительная кампания 2023
  • Русский
  • Українська
Навчання в університетах Словаччини без знання мови?

Найчастіше українських абітурієнтів відштовхує навчання за кордоном через незнання словацької мови

Маємо вихід!

  • Навчання онлайн

Освітній центр West Study, пропонує своїм абітурієнтам в онлайн режимі вивчати словацьку мову та готуватись до навчального семестру прямо вдома. Ви самі будуєте собі розклад занять, і в Skype отримуєте знання/завдання/спілкуєтесь/навчаєтесь і загалом легко й просто вивчаєте мову!

 

  • Мовні курси при університеті

Якщо ви влітку обрали навчання в Словаччині, і уже немає часу на вивчення в онлайн режимі, можна, вступивши до обраного ВНЗ Словаччини, додатково пройти мовний курс та отримати сертифікат від державного університету. Викладачі курсу — працівники університету із високими науковими знаннями.

Фото: наші студенти на курсах словацької мови

Звісно, бувають різні ситуації, але до кожного клієнта у нас індивідуальний підхід і ми підшукаємо саме те, що підійде для вас: урахувавши специфіку факультету, обраної професії, рівню знання мови та інше

Не вагайтесь!
Безкоштовне навчання в Словаччині із WestStudy — це можливість змінити життя!

01 февраля 2018

Остались Вопросы ?

Позвоните нам и получите бесплатно консультацию по любой интересующей вас программе. Всего за пять минут разговора вы получите информации больше, чем за часы чтения информации в сети интернет
Онлайн чат с менеджером
I've found the best method is to write your default CSS for the older browsers, as older browsers (including IE 5.5, 6, 7 and 8) can't read @media. When I use @media, I use it like this: