Вступительная кампания 2023
  • Русский
  • Українська
ТОП-4 курортів у Словаччині від Weststudy

Зимовий відпочинок у Словаччині у розпалі.
#Weststudy підготували ТОП-4 курортів цієї країни для активного зимного відпочинку.

🎿Татранська Ломниця
Розташований курорт на сході Високих Татр, що є однаково популярним, як у зимовий так і у літній період. Загальна довжина трас сягає десять кілометрів серед яких 7 трас різних складностей, а також для бігових катань — 15 км.

🎿Ясна Низькі Татри
Розташований у підніжжя гори Хопок, що відноситься до національного парку Napant. Міжнародний туристичний центр, що відноситься до 1-ої категорії, тут проходять масштабні міжнародні змагання з гірськолижного спорту, для яких спеціально відведені траси. Серед чисельності в 41 трас та їх загальною довжиною 50 км різних за складністю, Кожен зможе обрати для себе комфортний стиль катання. Також із гори Хопок можливе вечірнє катання довжиною один кілометр. Серед дозвілля для туристів: аквапарк «Татраландія», музей природи та спелеології «Ліптовські Микулаш», картинна галерея П.М. Богуня, а також багато інших музеїв й архітектурних пам’яток.

🎿Штребське Плесо
Відноситься до одного з найкращих курортів, що знаходиться у Високих Татрах на висоті 1330 м над рівнем моря та має 6 трас. Тут найкращі умови для лижників-початківців, дітей та любителів бігових лиж, адже чорні траси відсутні. Також курорт має популярне однойменне озеро. Пріоритетом цього курорту є наявність лижної станції, яка оснащена трамплінами для стрибків на лижах, висотою 70 та 90 метрів.

🎿Смоковець
Найстаріший курорт на території Словаччини. Знаходиться у Високих Тарах, усього за 15 км від Попрада. Тут славляться оздоровчими санаторіями, кемпінгом та Татранською галереєю.
Діє 5 трас для катання на лижах: сині, червоні та чорні, серед яких найбільш відома Horna Lukа, яку зможуть здолати тільки спортсмени-професіонали.

Якщо вам цікава така рубрика, то пишіть у коментарі, що вам іще хотілось би дізнатись про Словаччину від West Study. До речі, фото ми зробили нещодавно із гори. Хопок, що за висотою є майже такою ж, як українська Говерла.

07 февраля 2019

Остались Вопросы ?

Позвоните нам и получите бесплатно консультацию по любой интересующей вас программе. Всего за пять минут разговора вы получите информации больше, чем за часы чтения информации в сети интернет
Онлайн чат с менеджером
I've found the best method is to write your default CSS for the older browsers, as older browsers (including IE 5.5, 6, 7 and 8) can't read @media. When I use @media, I use it like this: