Вступительная кампания 2023
  • Русский
  • Українська
Вибір абітурієнтів 2018 — факультет машинобудування Технічного університету в Кошіце

Технічний університет у Кошіце пропонує абітурієнтам факультет машинобудування.
Ознайомимось із ТОП-5 переваг:

— Сучасні методи навчання.

Процес навчання комп’ютеризовано. Тобто жодних радянських журналів/заліковок чи білетів «З трьома питаннями в усному вигляді». Навчання спрямовано на те, аби відкрити у студентах здібність до обраної професії, та постійно удосконалювати її, навчати новому й створювати можливості для їх розвитку. Під час навчання студенти отримують цінні кейси та рекомендації від провідних викладачів Європи. Щорічно Словаччина вкладає в освіту кожного студента до 7000€.

— Вагома практична частина.

Відсутність нудних лекцій чи стопки зошитів непотрібної інформації. План навчання складений так, аби максимально зацікавити студента та поглибити його у серцевину машинобудування. Факультет має багато кабінетів, де проходить практична частина навчання. Вони оснащені сучасними технологіями, що спрощують механічну роботу. Практична частина максимально наближена до справжніх умов машинобудівних компаній.

— Безкоштовне навчання.

Навчання в університеті є абсолютно безкоштовним. Тобто жодних підводних каменів, незрозумілих квитанцій і тд. Ви оплачуєте тільки послуги компанії #WestStudy, які є гарантом того, що абітурієнт отримає підтвердження університету про зарахування до словацького ВНЗ. Увесь процес підготовки, збору документів та вирішення усіх процесів компанія бере на себе. Зробивши максимально простим та легким період вступу й адаптації. Плюс для своїх студентів West Study бронює гуртожитки поруч з університетом, обирає найкращі кімнати та допомагає зі збором пакету документів для отримання тривалого побиту.

— Можливість працевлаштування у провідних компаніях Європи.

Під час навчання студенти проходять практики у топових машинобудівних компаніях Європи. Це дає унікальну можливість побачити увесь процес із середини. Тут вони навчаються, пробують свої сили та знаходять те, що їм найбільше до душі. Такі стажування завжди радо вітаються при співбесіді під час працевлаштування. Окрім того, університет дуже лояльний до студентів, і намагається якомога зацікавити та поглинути кожного у процес навчання.

— Результати ЗНО не потрібні.

Тут цінується індивідуальність студента, його мислення та інше, нове бачення. Тому для вступу не потрібні жодні результати тестування чи здачі екзаменів.

Для подачі документів до Технічного університету у Кошіце залишилось обмаль часу. Тож не баріться, а робіть правильний вибір, на користь успішного майбутнього!

P.S.
Прикріплюємо підтвердження іще одного щасливого абітурієнта, про те, що уже зарахований до Технічного університету у Кошіце.
16 июня 2018

Остались Вопросы ?

Позвоните нам и получите бесплатно консультацию по любой интересующей вас программе. Всего за пять минут разговора вы получите информации больше, чем за часы чтения информации в сети интернет
Онлайн чат с менеджером
I've found the best method is to write your default CSS for the older browsers, as older browsers (including IE 5.5, 6, 7 and 8) can't read @media. When I use @media, I use it like this: