Вступительная кампания 2023
  • Русский
  • Українська
З України до Словаччини запустили потяг

Відтепер студенти зможуть їздити без пересадок і швидше: нові залізничні рейси Київ-Кошице та Кошице-Чоп
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
«Укрзалізниця» з 9 грудня запустила новий безпересадочний вагон на маршруті Київ — Кошице (Словаччина). Вагон із сидячими місцями Чоп-Київ також буде ходити за новим більш зручним графіком.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Попит на пасажирські залізничні перевезення на лінії, що з’єднує Кошице з українськими містами Чоп та Київ, постійно збільшується — про це розповіли у залізничній компанії Словаччини (ZSSK). Відповідно і були відкориговані графіки руху потягів.
Зазначається, що за останній час відбулося значне зростання попиту на ці рейси, особливо після скасування візових вимог для громадян України. Це не лише трудові мігранти, а й туристи — лише за період з червня по серпень 2018 року в готелях Кошицького краю було зареєстровано 3024 відвідувачів з України.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Залізничні рейси на лінії Кошице-Київ будуть виконуватися щодня, а час у дорозі займе близько 18 годин.
З Кошице поїзд відправляється до Києва о 15.10, що дозволить скоротити час проїзду на 3,5 години у порівнянні зі старим графіком.

 

  

 

У зворотному напрямку потяг відправляється з Києва о 18.30 (за київським часом) з прибуттям у Кошице близько 13.54, що також дасть можливість зекономити пасажирам майже 2 години у дорозі.

27 декабря 2018

Остались Вопросы ?

Позвоните нам и получите бесплатно консультацию по любой интересующей вас программе. Всего за пять минут разговора вы получите информации больше, чем за часы чтения информации в сети интернет
Онлайн чат с менеджером
I've found the best method is to write your default CSS for the older browsers, as older browsers (including IE 5.5, 6, 7 and 8) can't read @media. When I use @media, I use it like this: